Datum: vrijdag en zaterdag 2022. Bij voldoende aanmelding volgen data.

Tijd: vrijdag van 9.00-10.30 en zaterdag van 10.30-12.00

Kosten: €25

Regelmatig komen hooggevoelige vrouwen bij mij en geven aan dat ze bij diverse hulpverleners zijn geweest, maar dat dit niet het gewenste resultaat heeft gegeven.

Ik heb gemerkt dat alleen praten over wat er aan de hand is bij hooggevoelige mensen vaak niet voldoende is. Het gevoel is veel belangrijker en heeft aandacht nodig. Als je altijd in je hoofd zit is het niet zo makkelijk om bij je gevoel te komen. Daarom maak ik gebruik van een andere manier van coachen; systemisch en ik zet de hond in als co-coach.

Coachen met honden komt op ongeveer hetzelfde neer als Paardencoaching, maar dan dus met een hond! De hond als co-coach is relatief nieuw, maar krijgt gelukkig steeds meer aandacht.

Een hond spiegelt heel duidelijk en kijkt door de maskers van mensen heen. Dit biedt een ingang om op een fijne manier de confrontatie aan te gaan met wat jij op dat moment voelt. Bewust en onbewust komt er iets in jezelf in beweging en ontstaat er (weer) verbinding tussen je hoofd en hart.

In mijn praktijk zet ik regelmatig een hond in om op een luchtige en snelle manier duidelijk te krijgen wat er bij iemand van binnen speelt.

Daarnaast kan ik je leren hoe je van je eigen hond kunt leren en wat die je te vertellen heeft.

In deze workshop met 4 mensen, gaan we met mijn hond Kira oefeningen doen, waardoor je een beeld krijgt wat het de hond als co-coach kan betekenen.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderstaand formulier en geef aan dat het voor de workshop Coachen met honden is.