Je kunt bij mij terecht als je hoogsensitief bent en het gevoel hebt dat je vastloopt op welke manier dan ook.

Ik heb veel ervaring op het gebied van:

  • Burn-out
  • Vermoeidheid/lichamelijk onverklaarbare klachten
  • Depressieve klachten
  • Rouwverwerking
  • Adoptie
  • Q-koorts

Gratis sessie

Ik vind het fijn om eerst kennis te maken als ik met iemand persoonlijke dingen ga bespreken. Daarom vind ik het belangrijk dat jij die mogelijkheid ook hebt en hebben we een gratis telefonisch of persoonlijk gesprek van ongeveer 45 minuten. Daarna kunnen we van beide kanten bekijken of we samen aan de slag gaan.

Intakegesprek

In een intakegesprek bekijken we jouw vraag en maken samen een plan welke begeleidingsvormen het beste hierbij passen. Dit wordt afgepast op jouw vraag en jouw proces, want niemand is hetzelfde!

Coaching

Eigenlijk maakt het mij en de meeste mensen, niet uit wat ik inzet in de Coaching. Als je je maar geholpen voelt en merkt dat het beter met je gaat! Hieronder geef ik toch kort mijn werkwijze aan, zodat je een beetje een beeld hebt. Uitgebreidere informatie staat op aparte pagina’s op deze website.

Systemisch coachen met behulp van honden is nog erg nieuw in Nederland. Het is ook lastig om hiervan een beeld te geven. Je kunt het vergelijken met Paardencoaching. In de coaching kan ik mijn honden of jouw hond inzetten, als je een hond hebt. Het voordeel van jouw hond is dat je die heel goed kent en het zorgt ook nog voor betere band tussen jullie! Bovendien leer je hoe je hond jou spiegelt en kun je daar thuis ook gebruik van maken. In mijn coaching kan ik jou hierdoor helpen om duidelijker te krijgen wat er aan de hand is. Door alleen te praten, blijf je in je hoofd in hetzelfde kringetje draaien en kom je niet verder. Wat speelt er onbewust waar je zelf moeilijk vat op krijgt? Jouw hond of mijn hond kunnen daarin als spiegel dienen, want die hou je niet voor de gek. Zij voelen feilloos aan hoe jij je voelt. De hond laat dit zien en daardoor wordt voor dit voor jou duidelijker.

Daarnaast heb ik als gecertificeerd HSP begeleider kennis van de binnenwereld-buitenwereld methode. Hierdoor krijg je inzicht in wat hoogsensitiviteit betekent en praktische oefeningen om op een andere manier hiermee om te gaan en naar te kijken. Hierdoor kun je in de meeste situaties beter omgaan met de lasten van het hooggevoelig zijn en deze inzetten als kwaliteiten.

Door middel van vragen en oefeningen, zorg ik ervoor dat je aan de slag gaat en begeleid ik je bij dit proces.

De coaching vindt zoveel mogelijk plaats in de natuur. Mijn praktijkruimte is midden in de tuin, zodat we vanuit rust en ruimte aan de slag kunnen gaan. De natuur zorgt ervoor dat je letterlijk meer gaat gronden/aarden.

Je kunt bij mij voor diverse trajecten terecht.

De coaching en trainingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Je kunt altijd met je werkgever in gesprek of je gebruikt kunt maken van de regelingen via je werk.