Wat goed en dapper dat je de stap hebt gezet om meer RUST te krijgen in je hoofd!

Het resultaat van het traject:

  • Je ervaart stilte in je lijf en je hoofd en dat geeft een gevoel van rust. Door het gevoel van rust heb je veel meer energie om je werk te doen, met vriendinnen af te spreken en fijn samen te zijn met je partner in liefdevolle verbinding.
  • Je kunt emoties bewust en rustig ervaren en van een afstand naar kijken, waardoor je er minder door in de war raakt en minder energie kost. Daardoor kun je je gevoeligheid positief inzetten, waardoor je je beter voelt.
  • Je ervaart rust in je hoofd, daardoor heb je energie om leuke dingen te doen en voelt het leven een stuk lichter.
  • Als er een keuze gemaakt moet worden dan doe je dit vanuit je gevoel. Je weet hoe het voelt als je iets wilt en hoe het voelt als je iets niet wilt, waardoor keuzes maken als vanzelf gaat.
  • Je leert welke wijze lessen de hond jou laat zien, waardoor je je veel beter bewust wordt van je gevoel. Als je dit met je eigen hond doet dan heb je geleerd hoe jouw hond thuis aan jou laat zien wanneer je bijvoorbeeld grenzen over gaat of helpt om keuzes te maken.
  • Je weet hoe bij jezelf kunt blijven en voelt je veilig bij jezelf

Als je onderstaand formulier invult dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen over dit traject. Dit gesprek is gratis en is bedoeld om meer uitleg te krijgen. Je krijgt in dit gesprek in ieder geval 2 tips mee naar huis om meer rust in je hoofd te krijgen!

Vul hier je gegevens in, zodat ik contact met je op kan nemen.