Coachingstraject HSP Rust in mijn hoofd!

Herken je dit?

 • Aan het einde van een doordeweekse dag plof je op de bank. Je partner heeft zin om er een gezellige avond van te maken. Eigenlijk voel je je te moe om gezellig te kunnen zijn. Met de dingen thuis doen en op je werk, is je energie al op. Je probeert alle energie bij elkaar te rapen, want je kan voor je gevoel niet weer zeggen dat je moe bent. Je hoort het jezelf al te vaak zeggen.
 • Je voelt je ineens gekwetst of verdrietig, omdat opmerkingen, beelden, muziek en emoties harder bij je binnen komen. Daardoor voel je je het ene moment blij, gelukkig en vol energie en het andere moment moe, somber of angstig. Je krijgt geen grip op je emoties en voelt je instabiel.
 • Elke keer als mensen vragen hoe met je gaat dan zeg je goed, terwijl je je eigenlijk gewoon rot voelt. Je hebt het gevoel dat je met je vingertoppen aan de rand van een hoog gebouw hangt en elk moment kan vallen. Maar je wilt niet opgeven. Je hoofd voelt vol en je weet niet hoe je die leger kunt maken. Daardoor heb je steeds minder zin om dingen te doen en voelt alles zwaar.
 • Elke dag is een opgave.  Je bent thuis bezig met je dingen, op het werk met je klanten en wellicht met je collega’s. Daarnaast heb je nog je sociale activiteiten en andere verplichtingen. Vaak voel je aan het einde van de middag al dat het druk is in je hoofd door alle prikkels en energie van anderen, die je onbewust oppikt. Het enige dat je op dat moment wilt is RUST…

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je voldoende energie en ruimte voelt in je relatie en daardoor een diepe verbinding met je partner hebt.
 • Je beter in balans bent en een stabiele stemming hebt.
 • Je goed voelt en lekker in je vel met een leeg hoofd en rust ervaart.
 • Je makkelijk keuzes kunt maken, die goed voelen en waar je achter kunt blijven staan
 • Je niet meer alle prikkels en energie van anderen oppikt en met je meedraagt.

Dat is mogelijk!

Met het traject HSP Rust in mijn hoofd!

In ongeveer een half jaar ga ik je in 10 sessies leren hoe je als hooggevoelige vrouw meer rust kunt krijgen in je hoofd.

Het resultaat van het traject:

 • Je ervaart stilte in je lijf en je hoofd en dat geeft een gevoel van rust. Door het gevoel van rust heb je veel meer energie om je werk te doen, met vriendinnen af te spreken en fijn samen te zijn met je partner in liefdevolle verbinding.
 • Je kunt emoties bewust en rustig ervaren en van een afstand naar kijken, waardoor je er minder door in de war raakt en dit minder energie kost. Daardoor kun je je gevoeligheid positief inzetten, waardoor je je beter voelt.
 • Je ervaart rust in je hoofd, daardoor heb je energie om leuke dingen te doen en voelt het leven een stuk lichter.
 • Als er een keuze gemaakt moet worden dan doe je dit vanuit je gevoel. Je weet hoe het voelt als je iets wilt en hoe het voelt als je iets niet wilt, waardoor keuzes maken als vanzelf gaat.
 • Je weet hoe bij jezelf kunt blijven en voelt je veilig bij jezelf

Nu als Pilot traject voor de eerste 5 personen voor € 799,- (ter waarde van € 1299,-). Wil je hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact met mij op.

Daarvoor krijg je:

* Intakegesprek

* 9 persoonlijke sessies (1,5-2 uur)

* Een handig werkboek

* Oefeningen

* Mp3 om de oefeningen te ondersteunen

* 3 keer Q&A momenten (telefonisch of beeldbellen) van een half uur

In deze sessies werk ik samen met mijn of jouw hond als co-coach. Een hond kan namelijk heel goed door je masker heen kijken en spiegelen wat er bij jou mogelijk onbewust van binnen speelt. Hierdoor komen we sneller tot de kern en kunnen we daarmee aan de slag. Als we met jouw hond aan de slag gaan dan zorgt het ook nog voor een diepere band met je hond.

Veel gestelde vragen:

 • Is 1,5-2 uur per sessie niet te lang?

Dat lijkt inderdaad lang. Ik ben begonnen met 1-1,5 uur per sessie. Ik merk in de praktijk dat dit altijd te kort is. Dat komt door mijn werkwijze. Ik vind het ten eerste belangrijk om de tijd en rust te nemen om te bespreken hoe het de afgelopen weken is gegaan. Daarna gaan we meestal een oefening doen, met of zonder hond. En bij een aantal oefeningen is van te voren niet in te schatten hoelang dit duurt. En daarna gaan we nog nabespreken en afronden, zodat je de komende weken weer verder kunt. Mijn cliënten geven aan dat zij dit heel waardevol vinden en daarom heb ik in dit traject een sessie op 1,5-2 uur gesteld.

 • Kan ik in termijnen betalen?

Natuurlijk is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hierover kunnen we samen afspraken maken. Het maximale aantal termijnen is in 4 keer. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact met mij op.

 • Hoe werkt dat coachen met een hond?