Kleurrijke gedachten ! Deze rare en onzekere tijd, zorgt voor een groot gedeelte van hooggevoelige mensen dat ze meer onzeker worden. Alles van buitenaf moet verwerkt worden en dat kost meer tijd en energie, omdat je dieper zaken verwerkt. In je hoofd kan het alle kanten opgaan en chaos worden, omdat je niet weet hoe de toekomst eruit gaat zien. Als je hoofd vol is en niet stil wil staan, helpt het om je lijf te gaan voelen. Leg je handen op je buik en adem rustig naar je handen toe. Doe dit ongeveer 2 minuten of zolang je fijn vindt. En zo vaak als je nodig voelt. Probeer eens of het wat rust brengt. De gedachten zijn niet weg, maar in de meeste gevallen geeft het wat meer rust en daardoor ruimte . Hoe zijn jouw gedachten op dit moment? All over the place of rustig en kalm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *